Dag Mini vrienden !!

binnenkort is het zover, de 100 Miles rally op zondag 23 september 2018.
We zijn compleet, de rallyplaten liggen klaar, de roadbooks ready voor print, … kortom ook wij kunnen niet wachten :)

@ de toerklasse:
dit wordt genieten ! een prachtige route (zonder onverhard) langs de vlaamse ardennen en flirtend op de taalgrens. Een rit om nooit meer te vergeten.
Er wordt een klein klassement opgemaakt, maar geen paniek, geen moeilijke opdrachten.
De navigatietechnieken die worden toegepast zijn enkele bol pijl en routebeschrijving. Vaak zijn er ook routepoints voor degene die de weg echt verloren zijn zo de roadbook terug kunnen oppakken enkele situaties verder.
Natuurlijk, degene die nog nieuw zijn in vak, wordt dit graag uitgelegd de dag zelf.

@ de sportklasse:
dit wordt genieten … voor de organisatie :) neen ook voor jullie. Ook hier weinig tot geen onverharde wegen langs de vlaamse ardennen en op, boven en onder de taalgrens.
Natuurlijk maken we hier ook een klassement op, eerder voor de eer dan voor prijzen. Er is gezocht naar geld om prijzenpot maar ik moet jullie teleurstellen, geen wilde sponsors dus geen prijzenpot.
De navigatietechnieken lopen uiteen zoals we gewoon zijn. Primeur deze keer! Jullie krijgen reeds het reglement doorgestuurd, zodoende kunnen jullie dit reeds bezien. Indien er nog vragen zijn, hoor ik het wel.

even terzijde
OPROEPJES:
- we hebben op onze website www.belgianminisontour.be een pagina waar we mini parkeren van de eigenaars. Kijk ! Mijn Mini genaamd.
https://www.belgianminisontour.be/kijk-mijn-mini/ langs deze weg een warme oproep voor uw deelname aan deze pagina. Een foto van de Mini, type mini en bwj

- tijdens de 100 Miles rally nemen jullie vast en zeker wel foto’s. Deze mogen jullie me steeds bezorgen indien mogelijk. Dit vermits ikzelf vaak moeilijk de tijd vind om dit te doen, en ikzelf niet on the track ben op zoek naar de weg zoals jullie ervaren. Doorsturen kan naar dit mail adres dan of zelfs via wetransfer of zelfs WhatsApp 0477689091

Tot zondag 23 september !

Mini Groeten
Belgian Minis on Tour
Wesley                                                                 Wie zijn onze deelnemers ?