Beste Mini-vrienden en vriendinnen,
 
Welkom op onze site van Belgian Minis on Tour. De inzet van onze vereniging is zoveel mogelijk mini rijders warm te maken voor onze gemeenschappelijke hobby 'de Classic Mini'. Het kleine wagentje met de grootste geschiedenis. We komen vaak samen op zonnige dagen, een toeristische rondrit, rally, meeting, beurzen, drinks, ... dit in zowel binnen als buitenland.
 
2020 was een bijzonder jaar voor iedereen. Covid-19 terroriseert ons dagelijks leven. Dit brengt ook gevolgen aan het oldtimer gebeuren. Een grote switch in de events en mogelijkheden. Ook wij zien ons genoodzaakt onze Minis on Tour uit te stellen, deze bergen we even op om in 2022 terug uit te pakken. Ondertussen wachten we de toestanden af. Dit jaar hebben we zeker nog iets in petto, maar laat ons eerst voor onszelf zorgen, voor uw familie en naasten. Keep it safe & healthy !  

Bekijk alvast ons Pitstop voor een uitgebreid verslag van vroegere events. Ook nu heb je vast even tijd de fotopagina te bezoeken, en even terug na te genieten van de mooie tijden. 
Ontvang je geen Pitstops ? Meld je hieronder aan, en de volgende Pitstop zit zeker in je bus. 
 
Hou onze   Agenda regelmatig in het oog want er komen steeds nieuwe data en evenementen bij.

Onze merchandise is helemaal vernieuwd. Kleding voor dames en heren voor alle jaar getijden. Van stickers tot drinkbekers.
Te vinden op de nieuwe pagina  Merchandise

Wilt u zelf bijdragen voor een artikel in onze nieuwsbrief "PitStop", leuke route, adresjes
of tips voor onze Mini's? Geef ons uw verhaal!.
 
Mini Groeten; BMOT Team 
 

 
 
 
Afbeelding invoegen
    
 
 Weer nieuwe  foto's van MINI specials geplaatst in de steeds groter wordende rubriek:   Kijk! mijn Mini.
 
 Er zijn nieuwe foto's geplaatst in de map 2021. Ook vorige evenementen van  2020  staan hier.  Zeker bekijken!
 
 Onze nieuwe Merchandise  heeft de mooiste artikelen voor de minirijder. Bestelwijze en uitleg staat op de pagina.
 
 Wil je toch iets kwijt qua verhaal of commentaar geven? Klik hier op:  Feedback

 
Graag ook even uw aandacht voor het volgend bericht, dit omtrent de veiligheid van onze wagens. Klik hier  Waak over uw Oldtimer
Soms gaan we er te nonchalant mee om. Tips en verdere zijn daar te lezen.
 
Warme oproep: Indien jullie zin hebben om samen te cruisen naar een evenement o.i.d.  laat gerust iets weten. In groep is nog plezanter dan alleen. Ook kunnen we jullie helpen met inschrijving of boeken van shuttle of boot naar Engeland. Aarzel niet om contact op te nemen met ons.