Beste Mini-vrienden en vriendinnen,

Welkom op onze site van Belgian Minis on Tour. De inzet van onze vereniging is zoveel mogelijk mini rijders warm te maken voor onze gemeenschappelijke hobby 'de Classic Mini'. Het kleine wagentje met de grootste geschiedenis. We komen vaak samen op zonnige dagen, een toeristische rondrit, rally, meeting, beurzen, drinks, ... dit in zowel binnen als buitenland.
 
We sloten ondertussen 2021 af. Een bijzonder jaar alweer. Het begon nog zeer gesloten en tegen de zomer mochten we stilaan onze oldies uithalen. Zodoende konden we in het najaar enkele ritten meedoen alsook leuke beurzen. Zelfs hadden we voor het eerst een avondrit georganiseerd Mini's in the Dark wat een waar succes was. Toch sluiten we 2021 af met zware covid piek en hopen we met zen allen een nog beter 2022. Daar helpen we aan mee en organiseren hopelijk eindelijk onze uitgestelde Mini's on Tour.
 
Nu heb je misschien even tijd de fotopagina te bezoeken, en even terug na te genieten van de mooie tijden. De foto's zijn aangevuld van 2022. 
Ontvang je geen Pitstops ? Meld je hieronder aan, en de volgende Pitstop zit zeker in je bus. 
 
Hou onze Agenda regelmatig in het oog want er komen steeds nieuwe data en evenementen bij.Onze merchandise is helemaal vernieuwd. Kleding voor dames en heren voor alle jaar getijden. Van stickers tot drinkbekers.
Te vinden op de nieuwe pagina  Merchandise

Wilt u zelf bijdragen voor een artikel in onze nieuwsbrief "PitStop", leuke route, adresjes of tips voor onze Mini's? Geef ons uw verhaal!.
 
Mini Groeten; BMOT Team
 
 

 

 
Afbeelding invoegen
 
 Ook met uw Mini op de pagina 'Kijk mijn Mini'?  Zie de anderen op de pagina    Kijk! mijn Mini.
 
 Nieuwe foto's geplaatst van het nieuwe jaar 2022   Ook vorige evenementen van  2021 staan hier. 
 
 Onze  Merchandise  heeft de mooiste artikelen voor de minirijder. Bestelwijze en uitleg staat op de pagina.
 
 Heb je vragen, wil je commentaar geven of heb je iets leuks met de Mini meegemaakt? Klik hier op:  Contact
 
Onze pagina 'links' heet nu 'Handig' . Zeker even kijken want het is dan ook erg handig.
 
Afbeelding invoegen
 
LAAT HET NIET GEBEUREN!
 
Graag ook even uw aandacht voor het volgend bericht, dit omtrent de veiligheid van onze wagens en tips om diefstal te voorkomen!
 
Soms gaan we er te nonchalant mee om. Tips en verdere zijn daar te lezen.
  Afbeelding invoegen