Beste Mini-vrienden en vriendinnen,
 
Welkom op onze site van Belgian Minis on Tour. De inzet van onze vereniging is zoveel mogelijk mini rijders warm te maken voor onze gemeenschappelijke hobby 'de Classic Mini'. Het kleine wagentje met de grootste geschiedenis. We komen vaak samen op zonnige dagen, een toeristische rondrit, rally, meeting, beurzen, drinks, ... dit in zowel binnen als buitenland.
 
We naderen het einde van 2018. We hebben reeds mooie evenementen achter de rug. Denkend aan IMM Portugal, Park your Mini, Brands Hatch Mini festival en ons eigen Mini meeting in Doorzele. Foto's vind je reeds terug op de vertrouwde plaats op de website. Interesse in onderdelen, of mooie klassiekers, een bezoek aan één van de najaarsbeurzen is zeker de moeite zoals de Interclassic in Brussel. 
 
Ook dit jaar organiseerde Belgian Minis on Tour terug een mini meeting, deze gaat terug door het eerste weekend van september.  
Na de Polderroute, 4 seasons rally en andere maakten we dit jaar plaats voor een nieuwe locatie, nieuwe rit. Namelijk 100 Miles Rally. Deze is gereden op 23 september. Een verslag vind je reeds verder op de site en  de nieuwsbrief. Ontvang je geen nieuwsbrieven ?? Meld je hieronder aan, en de volgende nieuwsbrief zit zeker in je bus.
 
Hou onze Kalender regelmatig in het oog want er komen steeds nieuwe data en evenementen bij.
 
 

Onze merchandise is helemaal vernieuwd. Kleding voor dames en heren voor alle jaar getijden. Van stickers tot drinkbekers.
Te vinden op de nieuwe pagina  Merchandise

Wilt u zelf bijdragen voor een artikel in onze nieuwsbrief, leuke route, adresjes of tips voor onze Mini's? Geef ons uw verhaal!.
 
Mini Groeten; BMOT Team
 

Afbeelding invoegen
   
 
 Weer nieuwe  foto's van MINI specials geplaatst in de steeds groter wordende rubriek:   Kijk! mijn Mini.
 
 Voor de liefhebbers nieuwe foto's geplaatst in de map 2018 van de laatste evenementen in 2018. Zeker bekijken!
 
 De Nieuwsbrief nummer 8 is uit!  Uitgebreid verslag van de 100 Miles Rally |  Commentaar geven? ga naar:  Feedback.

 
Graag ook even uw aandacht voor het volgend bericht, dit omtrent de veiligheid van onze wagens. Klik hier  Waak over uw Oldtimer
Soms gaan we er te nonchalant mee om. Tips en verdere zijn daar te lezen.
 
Warme oproep: Indien jullie zin hebben om samen te cruisen naar een evenement o.i.d.  laat gerust iets weten. In groep is nog plezanter dan alleen. Ook kunnen we jullie helpen met inschrijving of boeken van shuttle of boot naar Engeland. Aarzel niet om contact op te nemen met ons.